Звездата на Пари Сен Жермен Неймар се принуди да покаже

...
Звездата на Пари Сен Жермен Неймар се принуди да покаже
Коментари Харесай

Неймар доказва добри отношения с Донарума с чат


Звездата на " Пари Сен Жермен " Неймар се принуди да покаже персоналната си преписка със собствен съотборник Джанлуиджи Донарума, с цел да отхвърли слуховете, че двамата са се сбили в съблекалнята, откакто отборът им загуби от " Реал " Мадрид и отпадна от Шампионската лига на осминафинал.

Информацията за абсурда беше оповестена първо от " Марка ". Според изданието, двамата футболисти са отправили взаимни обвинявания за позволените голове, а по-късно се е стигнало и до физическа разпра.

" Извинявай за през вчерашния ден. Тази вест не мога да я приема ", написа Донарума пръв, изпращайки публикацията от " Марка ".

Бразилецът дава отговор незабавно: " Приятелю, успокой се! Случват се такива неща във футбола. Ние сме един тим и те поддържаме. Ти си млад и ти следва да спечелиш доста титли. Горе главата и единствено напред. Прегръщам те ".



Неймар разяснява обстановката в обособена обява: " Ужасно е, че би трябвало въобще да приказвам за тази " вест ", само че тя е неистина. Не е имало пердах в съблекалнята. Некомпетентни публицисти, които желаете да изпъкнете, пробвайте нещо друго! "



За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР