Звездата на Пари Сен Жермен Неймар призна, че ще остане

...
Звездата на Пари Сен Жермен Неймар призна, че ще остане
Коментари Харесай

Неймар: Оставам, въпреки че не ме обичат

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар призна, че ще остане във френския клуб и през сегашния сезон. Той претърпя тежка травма на глезена през месец февруари, която го извади от игра за дълго време, само че към този момент тренира на цялостни обороти.

За интерес към него се говореше от Челси, както и от отбори от САЩ и Саудитска Арабия.

Ще бъда в ПСЖ и през идващия сезон, без значение, че последователите не ме обичат изключително. Ще бъда там, със или без обич ”, съобщи 31-годишният бразилец пред GazeTV.

През май почитателите на ПСЖ скандираха срещу Неймар пред дома на футболиста.

" Какво желая за идващия сезон? Искам да се върна към положителния футбол. Да се възстановя вярно от травмата си. В момента се възвръщам на 70%.

Все още не мога да търча в действителност. Това е досадна травма, тя ме тормози доста.

Това беше мъчителен развой. Искам да се върна, да упражнявам добре и по-късно да мисля какво да върша през сезона. Очевидно е, че да спечелвам е моята цел, само че на първо място желая да играя добре ".

Бразилецът се върна и към злополучното отпадане на " селесао " от Мондиал 2022 от Хърватия след осъществяване на дузпи.

" Плаках 5 дни поред. Много ме боля. Предпочитах да не бях вкарал гола. Това беше най-лошият миг в живота ми ”, показа Неймар.

" Не желаех да се връщам в националния тим след международното състезание. Но премислих всичко. Беше мъчително да осъзнаеш, че фантазията ти не се сбъдна ”, добави той.

Все отново медийните изяви на бразилеца включваха и по-оптимистични нотки. Неймар обяви, че в случай че партньорката му беше бременна с момче, той щеше да го кръсти на положителния си приятел Лионел Меси.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР