Звездата на Пари Сен Жермен Неймар е недоволен от критиките

...
Звездата на Пари Сен Жермен Неймар е недоволен от критиките
Коментари Харесай

Усмивката от лицето на Неймар се изтрива

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар е неудовлетворен от рецензиите към него и е сложил под подозрение своето бъдеще във френския клуб, твърди вестник „ L’Equipe “.

25-годишният футболист е неудовлетворен от обстоятелството, че френските медии остро подлагат на критика него и съотборниците му за свадите в съблекалнята на ПСЖ.

Неймар също по този начин не е удовлетворен от разделянето сред бразилците и останалите играчи в тима.

Възникна доста огромно напрежение сред Хавиер Пасторе и Тиаго Силва, които използваха обществените медии, с цел да се нападат.

Според „ L’Equipe “, „ усмивката от лицето на Неймар се изтрива, а това зарежда пресата. “

Бащата на футболиста - Неймар-старши, неотдавна даже разгласи, че е допустимо Неймар да облече един ден фланелката на "белия балет ". Но сигурно това няма да стане преди 2019 година.

Звездата на ПСЖ и най-скъп футболист в историята на футбола досега, мина в клуба преди няколко месеца за 222 млн.евро, само че шефовете на испанския исполин са решени на всичко, с цел да привлекат бразилската звезда.

Според последните информации на радио „ Cadena SER “, от Реал Мадрид не са се отказали от концепцията да привлекат Неймар и ще създадат опит да го вземат през идващото лято, а в договорката сред двата клуба ще бъде включен и Кристиано Роналдо. Другата опция е „ белия балет “ да вложи 400 милиона евро в привличането на бразилския футболист.

Cadena Ser: Реал подготвен да замени най-голямата си звезда за Неймар

Неймар ядосал Меси с признание за Реал Мадрид

El Chiringuito: Неймар към този момент има уговорена къща в Мадрид
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР