Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе иска да бъде

...
Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе иска да бъде
Коментари Харесай

Мбапе иска специална клауза в бъдещия си договор с ПСЖ или Реал

Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе желае да бъде включена специфична уговорка в бъдещия му контракт, без значение дали той ще е с парижани или различен отбор.

Френският национал има мощното предпочитание да взе участие на Олимпиадата в Париж през 2024 година и по тази причина упорства за уговорка, която да му разреши да извърши тази своя фантазия.

„ Такава уговорка ще има в контракта му. Разбира се, би трябвало първо да го повикат в националния тим. Олимпийските игри са в родния му град и в ПСЖ нямат нищо срещу той да взе участие в тях “, показа майка му Файза Ламари пред „ Le Parisien “.

ПСЖ не разреши на Мбапе да взе участие на Игрите в Токио и сред управлението на клуба и фамилията на футболиста прехвърчаха искри. Сега парижани би трябвало да включат специфичната уговорка в новия контракт на нападателя, в случай че желаят да гозадържат.

Същото важи и за всеки различен отбор, който би желал да притегли французина, свързван най-усилено с испанския вицешампион Реал Мадрид. Мбапе има контракт с парижани единствено до края на сезона и се счита, че желанието му е да премине точно на „ Сантиаго Бернабеу “ следващата година като свободен сътрудник.

Mbappe has made his thoughts on the matter clear
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР