Звездата на Пари Сен Жермен и френския национален отбор Килиан

...
Звездата на Пари Сен Жермен и френския национален отбор Килиан
Коментари Харесай

Испанският вестник Ас: ПСЖ притиска Мбапе за новия му договор

Звездата на Пари Сен Жермен и френския народен тим Килиан Мбапе е подготвен да продължи контракта си с клуба, написа вестник “Екип”. Актуалният му договор изтича през юни 2022-а година, а самият футболист е приел изискванията по новата договорка, твърди френското издание.

Според испанския вестник „ Ас” обаче, Мбапе не се е съгласил, а сега е „ принуждаван и притискан” да възобнови контракта си. Изданието твърди, че в основата е егото на президента на парижани Насер Ал Хелайфи, който желае да удължи контракта му до 2024-а, само че само с концепцията, че Мбапе ще отиде на Световното състезание през 2022-а година като състезател на ПСЖ.

Самото състезание ще се организира в Катар, а Ал Хелайфи е член на катарската кралска фамилия. През настоящия сезон 22-годишният нападател има 40 мача за парижани във всички шампионати, вкарал е 33 гола и е направил 10 асистенции.

Информациите в другите френски медии за него са разнопосочни. Едни настояват, че обмисля овакантяване, а други, че е благополучен във френската столица.

Вестник „ Льо Паризиен” твърди, че новото предложение за годишна заплата е 30 милиона евро, с 5 повече от настоящия му контракт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР