Звездата на Нюкасъл Ален Сен-Максимин е глобяван всеки ден за

...
Звездата на Нюкасъл Ален Сен-Максимин е глобяван всеки ден за
Коментари Харесай

Звезда на Нюкасъл плаща по 100 паунда глоба на ден

Звездата на Нюкасъл Ален Сен-Максимин е глобяван всеки ден за носене на обеци на подготвителната база на клуба. За това разкри съотборникът му Джонджо Шелви. След прекосяването си от Ница през предишното лято френското крило се утвърди като корав любим на почитателите с помощта на способността си за дриблиране и ексцентричния си темперамент.

24-годишният футболист притегли вниманието, когато по време на мач си постави лента за глава на влиятелна италианска марка, която беше заставен да покрие, с цел да не наруши разпоредбите за спонсорство на Висшата лига.

Мениджърът на Нюкасъл Стив Брус един път призна, че Максимин е глобяван по 100 паунда всеки ден, защото носи обеци по време на тренировките на тима. Но Шелви разкрива, че изключителната форма на французина на терена му оказва помощ да не изпадне в недружелюбност с лудориите си на тренировките.

" Всеки ден го глобяват, тъй като има обеци и други сходни неща, само че в случай че не беше толкоз добър, несъмнено щяхте да си имате проблеми, само че когато е толкоз добър, не искаш да се занимаваш с него “, показа Шелви.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР