Звездата на националния отбор на Полша Роберт Левандовски определи като

...
Звездата на националния отбор на Полша Роберт Левандовски определи като
Коментари Харесай

Левандовски: Искам да покажа какво мога на Мондиала

Звездата на националния тим на Полша Роберт Левандовски дефинира като сложна групата на Световното състезание, паралелно до Аржентина, Мексико и Саудитска Арабия. Той обаче има вяра, че Полша може да продължи напред.

Тимът на Полша не съумя да излезе от групата преди 4 години в Русия и футболистът на Барселона желае да избегне сходен сюжет.
 Какво даде обещание ПСЖ на Мбапе и какво извърши? Левандовски е бил част от договарянията
Какво даде обещание ПСЖ на Мбапе и какво извърши? Левандовски е бил част от договарянията

Трима играчи били наранени

" Напрежението, което идва от упованията на почитателите ни и страната като цяло е огромно и аз съм наясно с това. Мотивиран съм да покажа какво мога да направя на футболното игрище ", сподели Левандовски пред уеб страницата на ФИФА.

" Въпреки че не всеки път е елементарно, не желая да се окайвам. Трябва постоянно да намирам решение и да давам най-хубавото ", добави полякът.

34-годишният футболист счита, че Аржентина е един от любимците да завоюва купата, а Мексико постоянно е рисков на огромни шампионати..

" С безспорна легенда като Лео Меси няма подозрение, че това ще бъде най-тежкият ни мач. Ще бъде ужасно да съм част от сходен мач с толкоз надарени играчи ", добави той.

" Мексико постоянно се борят до последната минута и в никакъв случай не се предават. Те са композиция от младост и опит и би трябвало да внимаваме ", предизвести голмайсторът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР