Звездата на Народния театър Деян Донков не спира да изненадва

...
Звездата на Народния театър Деян Донков не спира да изненадва
Коментари Харесай

Деян Донков призна: Нямам задръжки в леглото, не харесвам само силиконови бомби!

Звездата на Народния спектакъл Деян Донков не стопира да изненадва с провокациите си. В изявление за „ Плейбой ” артистът искрено признава, че е много разкрепостен в леглото и няма никакви табута за него, научи HotArena.

„ Не знам нещо, което не бих направил в секса, тъй като с колегата си можеш да експериментираш и да си доставяте взаимно наслаждение по метода, по който вие си решите. Сексът е другарство на друго, на по-висше равнище, освобождение, изпробване ”, показа Деян. Звездата на Народния спектакъл обаче е безапелационен, че не си пада по силиконовите гърди. А на въпрос какво харесва в една жена, безочливо пита: „ В коя жена по-точно? ”, след което прецизира, че се майтапи.

Преди години пред италианска журналистка някогашният плейбой разкри, че обичаната му поза е 69 и правел секс по няколко пъти дневно. Днес, когато сексимволът е щастливо задомен за колежката си Радина Кърджилова и имат 2-годишен наследник, Донков се е кротнал. Бившият Дон Жуан към този момент се е отказал от многочислените си връзки с дами . Неслучайно в хитовата режисура „ Дон Жуан ” на Народния спектакъл артистът се превъплъти в ролята на великия ухажор, написа Уикенд. 

„ Идва време, когато такова държание може да се смята като загуба на време и сила, по тази причина станах моногамен ”, изповядва се артистът. Заради уговорките си в киното, двамата с Радина щели да пропуснат дългата лятна почивка. Миналото лято артистичното семейство прекара 3 месеца на брега на морето и отскачаше до столицата единствено, когато има работа. На Радина й предстоели фотоси в нов кино план, а Деян очаквал отговор дали е утвърден за фотосите на различен игрален филм. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР