Звездата на НаполиХвича Кварацхелия беше избран за Играч на месеца

...
Звездата на НаполиХвича Кварацхелия беше избран за Играч на месеца
Коментари Харесай

Кварацхелия отново беше избран за Играч на месеца в Серия “А”

Звездата на НаполиХвича Кварацхелия беше определен за Играч на месеца в Серия " А " за март. Така крилото завоюва този приз за трети път през сезона след месечните награди за февруари и август. Общо футболистите на водача в италианския хайлайф имат пет сходни оценки през актуалната акция, откакто бранителят Ким Мин-Жае беше определен за най-хубав през септември, а нападателят Виктор Осимен за януари.

Кварацхелия събра максимален фенски избор в конкуренцията на останалите номинирани - Мин-Жае, Арманд Лориент (Сасуоло), Адриен Рабио (Ювентус) и Дестини Удоджи (Удинезе). През този месец грузинският национал се разписа при триумфа с 2:0 над Аталанта, а при успеха с 4:0 над Торино беше прецизен от дузпа и също по този начин се регистрира с асистенция. 22-годишният състезател ще получи премията си преди началото на домакинския конфликт с Милан в неделя.

“Продължава серията от триумфи и награди на Хвича Кварацхелия - първият състезател, който три пъти в границите на един сезон е определян за най-хубав в шампионата. Благодарение на изявите си през март футболистът на Наполи към този момент е вкарал 12 гола и е направил 10 асистенции до момента в първата си година в Италия. Кварацхелия откри място в сърцата на всички футболни почитатели поради висококачествените си отигравания като прелестния му гол против Аталанта - същинско украшение за грузинското крило ”, разяснява изпълнителният шеф на Серия " А " Луиджи Де Сиерво.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР