Звездата на Милан Златан Ибрахимович не пропусна да отпразнува постижението

...
Звездата на Милан Златан Ибрахимович не пропусна да отпразнува постижението
Коментари Харесай

Ибрахимович отпразнува постижението си с танц на фона на сръбска музика

Звездата на Милан Златан Ибрахимович не пропусна да отпразнува достижението си от 501 клубни гола в своята кариера, което стана факт след двете му попадения за днешната победа на Милан с 4:0 над Кротоне.

39-годишният нападател показа в Инстаграм видео на приятелия си Патрицио Леони, на което се вижда по какъв начин футболистът танцува под звуците на сръбската ария “Утро е” на Нада Топчагич. Към клипа Леони е написал: “Пътят към идната цел…винаги дружно!” Това е обвързвано с последната обява на Златан от през днешния ден. В нея шведът от босненски генезис е в черното си Ферари, а коментарът му е точно: “Пътят към целта”.
Love it Zlatan! "
— SempreMilan (@SempreMilanCom) На почивката на мача Ибрахимович разиска юбилейния си гол номер 500. “Това значи, че съм вкарал редица попадения в кариерата ми. Най-важното е да продължа напред и да оказвам помощ на тима. Целта ми е да отбелязвам голове и да сътворявам положения”, съобщи той.
Road to the target
— Zlatan Ibrahimovi (@Ibra_official) Междувременно, клубната легенда Франко Барези честити на голмайстора посредством Туитър. “Рекордьорът Ибрахимович, кота 500, международна класа”, написа почетният вицепрезидент на Милан, добавяйки емоджита на овации.
Recordman quota 500 world class
— Franco Baresi (@FBaresi) Серия А 21 кръг, неделя 7 февруари  Милан 4:0краен резулат  Кротоне
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР