Звездата на Мерцедес Люис Хамилтън победи в неделната Гран При

...
Звездата на Мерцедес Люис Хамилтън победи в неделната Гран При
Коментари Харесай

Хамилтън се зарече да направи живота на Фетел и Ферари черен

Звездата на Мерцедес Люис Хамилтън победи в неделната Гран При на Съединени американски щати и към този момент е на крачка от спечелването на четвъртата си международна купа. Така британецът усили преднината на 66 точки пред единствения си преследвач Себастиан Фетел от Ферари, който не съумя да го спре в Остин, Тексас, и остана втори.

Това не е задоволително за Люис и той се закани да направи живота на Фетел и Ферари черен, откакто още веднъж се сети за конфликта му със Себастиан по време на придвижване зад колата на сигурността в Баку. Тогава Фетел удари съзнателно болида на британеца, след което бе осъден.

"Не съм не запомнил какво се случи в Баку. Още като дете имах доста проблеми на пистата с расистки намеци, само че тогава татко ми постоянно се намесваше. Казваше ми - приказва на пистата. Победата там е доста по-мощна от всички думи и експанзия. Ако спечелиш шампионата, ще им затвориш устата ", описа Хамилтън.

"Сега, откакто Себастиан удължи контракта си, а аз оставам в Мерцедес, съм си сложил за цел да им направя живота черен в идващите три години. Въпреки всичко сред нас има почит и съм уверен, че той просто си изпусна нервите, а не го направи съзнателно. На мен това не ми въздейства и както се видя, ставах единствено по-силен в идващите надпревари ", приключи британецът.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР