Звездата на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд продължава изключително активната си

...
Звездата на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд продължава изключително активната си
Коментари Харесай

Рашфорд с нова инициатива - ще популяризира четенето сред децата

Звездата на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд продължава извънредно дейната си обществена активност обвързвана с живота на децата в Англия. След сериозната борба, която организира с държавното управление на два пъти, и посредством която съумя да обезпечи безвъзмездни стратегии за хранене на деца от обществено слабите групи, в този момент той подема нова самодейност, която цели да популяризира четенето измежду младежите на Албиона.

За задачата Рашфорд ще оформи партньорство с издателска къща Макмилиан детски книги, с цел да промотират четенето измежду подрастващото население. Самият футболист споделя желанието си да е имал опция да чете повече, когато е бил дребен, само че книгите не са били приоритет във образуването на дребния бюджет на фамилията му.

От издателството допълват, че фокус на акцията ще бъде “поставянето на книга в ръцете на деца от по-ниските обществени пластове на обществото”. Първото издание от акцията ще е “Ти си първенец - отключи своя капацитет, откри своя глас и бъди най-хубавото, на което си способен” - илюстровано издание за деца сред 11 и 16 години, което бъде издадено през май идната година.
Премиър лийг 9 кръг, събота 21 ноември  Манчестър Юнайтед 22:00предстои  Уест Бромич Албиън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР