Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо ще отвори нов богаташки

...
Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо ще отвори нов богаташки
Коментари Харесай

CR7 и звезда от ТикТок отварят заедно ресторант в Лондон

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо ще отвори нов богаташки ресторант в Лондон. Футболистът ще си партнира със сензацията от TikTok Бурак Оздемир в новото си начинание.

Преди време португалският футболист имаше японски ресторант в британската столица. Заведението в Лондон затвори поради пандемията, само че Кристиано е подготвен още веднъж да се върне в сектора.

Нападателят на „ алените дяволи “ сплоти напъните си с Оздемир, прочут още като CZN Burak, с цел да открие ново заведение в Лондон. Заведението ще отвори порти през ноември.

Бурак има огромен брой почитатели в обществените мрежи. Инфлуенсърът има 57 милиона почитатели в TikTok, както и 32 милиона почитатели в Instagram, където постоянно разгласява фотоси и видеа от кухнята.

Бурак има три марки заведения за хранене по света и не е ясно под коя ще се появи ресторантът в Лондон. Неговият бранд включва „ CZNBURAK “ и „ Burak Burger”, както и започва обичаен ресторант, наименуван „ Hatay Medeniyetler Sofrasi”. „ Burak Burger” неотдавна отвори порти в Дубай.

Очаква се здравословно меню, когато в ресторанта взе участие и Кристиано Роналдо. Играчът съблюдава невероятна диета, с цел да остане в чудесно физическо положение, като даже на Евро 2020 скри бутилките на известна марка газирани питиета, като настоя почитателите му да пият вода.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР