Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо призова всички играчи на ...

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо призова всички играчи на

Кристиано Роналдо с ценни съвети към Манчестър Юнайтед

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо прикани всички играчи на тима да са подготвени да се жертват за общите триумфи на тима, което би създало " алените дяволи " по-силни. Португалецът има шест гола в осем мача след завръщането си на " Олд Трафорд ", само че резултатите на Юнайтед са колебливи и те към този момент изостават от върха в класирането на Висшата лига с четири точки.

" Отборът се открива в срок на смени, тъй като купи мен, купи Варан и Санчо. Адаптацията ще отнеме време, даже и системата ни на игра. Но мисля, че малко по малко би трябвало да сложим в главите си мисълта, че всичко е допустимо. Не приказвам за самостоятелните достижения, слагам груповите триумфи преди всичко. Мисля, че допустимо да печелим като колектив, да печелиш самостоятелни награди е по-просто ", разяснява Роналдо преди дербито с Ливърпул в неделя.

" Всеки би трябвало да знае своята функция в тима. Аз знам своята функция в тима, в клуба. Моята функция е да въвеждам голове, да оказвам помощ на тима с пробва си и с моето схващане на играта. Ако всички мислят по този начин и са подготвени да се жертват за тима, ще бъдем по-силни. Имаме фантастична поддръжка зад нас, приказен стадион, приказен тим, тъй че би трябвало да продължим по този метод ", добави петкратният притежател на Златната топка.

Манчестър Юнайтед посреща Ливърпул в мач от деветия кръг на Висшата лига в неделя от 18.30 часа.

Източник: duma.bg