Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо призова всички играчи на

...
Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо призова всички играчи на
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо с ценни съвети към Манчестър Юнайтед

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо прикани всички играчи на отбора да са подготвени да се жертват за общите триумфи на тима, което би направило " алените дяволи " по-силни. Португалецът има шест гола в осем мача след завръщането си на " Олд Трафорд ", само че резултатите на Юнайтед са неуверени и те към този момент изостават от върха в класирането на Висшата лига с четири точки.

" Отборът се намира в интервал на промени, тъй като купи мен, купи Варан и Санчо. Адаптацията ще отнеме време, даже и системата ни на игра. Но мисля, че малко по малко би трябвало да сложим в главите си мисълта, че всичко е допустимо. Не приказвам за самостоятелните достижения, слагам груповите триумфи преди всичко. Мисля, че допустимо да печелим като колектив, да печелиш самостоятелни награди е по-лесно ", разяснява Роналдо преди дербито с Ливърпул в неделя.

" Всеки би трябвало да знае своята роля в отбора. Аз знам своята роля в тима, в клуба. Моята роля е да въвеждам голове, да оказвам помощ на тима с опита си и с моето схващане на играта. Ако всички мислят по този начин и са подготвени да се жертват за тима, ще бъдем по-силни. Имаме фантастична поддръжка зад нас, приказен стадион, приказен тим, тъй че би трябвало да продължим по този метод ", добави петкратният притежател на Златната топка.

Манчестър Юнайтед посреща Ливърпул в мач от деветия кръг на Висшата лига в неделя от 18.30 часа.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР