Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо призна, че е бил

...
Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо призна, че е бил
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо: Послушах сърцето си и отказах на Манчестър Сити

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо призна, че е бил покрай трансфер в градския противник на " алените дяволи " Манчестър Сити през лятото на предходната година, само че в последна сметка е послушал сърцето си и се е завърнал на " Олд Трафорд ". В сряда вечер бе излъчена първата част на обширното изявление на португалеца пред Пиерс Морган, което провокира съществени кавги в Юнайтед.

 
Ако би трябвало да бъдат почтен, бях покрай трансфер в Сити. Но знаете историята ми с Манчестър Юнайтед. Сърцето и възприятията ми наклониха везните. Разбира се, и сър Алекс Фъргюсън. Той ми сподели, че няма по какъв начин да отида в Манчестър Сити и аз го одобрих. Това бе едно премислено решение и не скърбя, че го направих.
Кристиано Роналдо

В същото време Роналдо сподели положителни думи за някогашния треньор на Юнайтед Оле Гунар Солскяер, само че насочи рецензии към различен някогашен ментор на отбора Ралф Рангник.

 
Когато уволниш Оле Солскяер, би трябвало да доведеш топ управител, а не състезателен шеф. Беше неуместно. Ако даже не си треньор, по какъв начин можеш да водиш Манчестър Юнайтед.
Кристиано Роналдо

Роналдо не спести и рецензиите си към клуба.

 
Честно казано, когато подписах контракт, чаках, че за 13 години всичко се е трансформирало. Прекарах девет години в Реал Мадрид и три в Ювентус. Мислех, че в Юнайтед са навлезли новите технологии. Оказах се неприятно сюрпризиран. разбрах, че нищо не се е трансформирало. Знаех, че Юнайтед не е на предходното си равнище, само че не чаках, че разликата е такава. Прогресът на клуба беше нулев. Ако вършим съпоставяне с Реал или даже Ювентус, те са като от друга планета.
Кристиано Роналдо

По всяка възможност петкратният притежател на " Златната топка " ще се раздели с " алените дяволи " след острите рецензии, които насочи към клуба, притежателите, мениджъра и своите съотборници.

Хебър - Вара (Заверче) 1:3: Втора загуба за “тигрите ” в групите на Шампионска лига

Волейболният Хебър позволи втора загуба в Шампионската лига. Българският отличник отстъпи с 1:3 гейма против полския Алурон Варта (Заверче). Мачът в Пазарджик беше забавен, като продължи над два часа.

Гостите влязоха по-добре в срещата и съумяха да вземат първия гейм с 25:22. Българският първенец преобрази играта си във втората част и съумя да изравни след 25:21. Поляците направляваха събитията на полето в третия гейм и си върнаха водачеството след мощно показване в нахлуване и 25:18 в тяхна изгода. В последната част домакините бяха близо да стигнат до тайбрек, само че пропиляха задатък от 11:7 и 20:17, с цел да изгубят трагично при 26:28.

Най-резултатен за Хебър беше опитният Тодор Алексиев с 21 точки, а съотборникът му Симон Хирш добави още 17. За гостите Урош Ковачевич се отличи с 30 пункта. Хебър остана четвърти в групата си с една точка. Българският отличник приема турския Халкбанк на 30 ноември. Отборът от Анкара завоюва с 3:1 против Берлин рисайклинг и излезе втори. Начело с шест точки е Алурон Варта (Зеверче), а германците са трети с три.

Циципас - Медведев 6:3 6:7(11) 7:6(1): Драматична победа остави шансове на гърка за 1/2-финалите на шампионата в Торино

Стефанос Циципас резервира шансове да излезе от своята група във Финалите на АТП, откакто победи руснака Даниил Медведев в извънредно оспорван и забавен мач от шампионата. Гръцкият тенисист пропусна три мачбола във втория сет, само че в последна сметка завоюва с 6-3, 6-7(11), 7-6(1), с цел да си обезпечи пряк двубой с Андрей Рубльов за място на полуфиналите. 24-годишният Циципас бе доста нападателен през целия дуел, като направи цели 45 излизания на мрежата и завоюва 80 % от тях. Медведев обаче сподели типичната си устойчивост, с цел да отрази три мачбола в тайбрека на втория сет и да го завоюва с 13:11, след което имаше преднина от 5:3 във втората част и сервираше за мача. Циципас обаче откри метод да навакса изоставането и да стигне до нов тайбрек, който взе със 7:1 и затвори мача след два часа и 21 минути игра.

По този метод Циципас записа четвърта победа от 11 мача против Медведев, а в петък ще се изправи против Андрей Рубльов в спор за второто място в групата. По-рано в сряда петкратният първенец Новак Джокович записа втори следващ триумф, откакто се оправи с Рубльов в два сета.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР