Звездата на Манчестър Сити Кевин Де Бройне се очаква да

...
Звездата на Манчестър Сити Кевин Де Бройне се очаква да
Коментари Харесай

Де Бройне отхвърля първата оферта за нов договор, в Сити остават спокойни

Звездата на Манчестър Сити Кевин Де Бройне се чака да отхвърли първата оферта за нов контракт, отправена от „ жителите “, откакто е останал „ отчаян “ от първото предложение. През последните няколко седмици интензивно се твърдеше, че договарянията сред клуба и самия състезател са напреднали, като Де Бройне е водил диалозите персонално.

Въпреки че играчът към момента има предпочитание да остане на „ Етихад “, последните вести са, че договарянията за удължение на контракта на играча няма да бъдат толкоз гладки, колкото някои евентуално са очаквали.

Според извънреден отчет на „ Times “, Де Бройне ще откаже първата оферта за нов петгодишен договор. Според изданието белгиецът „ отчаян “ от предлагането на Манчестър Сити и има вяра, че статутът му на най-хубав състезател във Висшата лига би трябвало да се отрази в размера на заплатата му.

Все отново, „ Times “ написа още, че това не значи завършек на договарянията и се чака през идващите месеци те да се възобновят. Поради тази причина в Манчестър Сити остават спокойни във връзка с обстановката с новия му контракт, написа пък „ Sky Sports “. Това удостоверява и италианският публицист Фабрицио Романо.

Бившият футболист на Челси се причисли към Сити от Волфсбург през лятото на 2015 година и бързо се трансформира в съществена фигура в клуба. По време на престоя си на „ Етихад “ той завоюва две трофеи във Висшата лига, ФА Къп и четири пъти Купата на Лигата, преди да добави и премията за най-хубав състезател във Висшата лига за предишния сезон.

Следващата задача на Манчестър Сити е полуфинал за Купата на Лигата против градския си противник Манчестър Юнайтед от 21:45 часа в сряда вечер.

There's no problem for Kevin de Bruyne new contract, just a matter of time (and details). He's staying and he'll extend his agreement with in the next months.

Pep Guardiola confirmed the info again today: "I'm not worried. I'm pretty sure that KdB will stay "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР