Звездата на Манчестър Сити и Аржентина Серхио Агуеро отново изумява

...
Звездата на Манчестър Сити и Аржентина Серхио Агуеро отново изумява
Коментари Харесай

Агуеро се възстановявал невероятно бързо

Звездата на Манчестър Сити и Аржентина Серхио Агуеро още веднъж изумява лекарите със способността си да преодолява бързо болежките и контузиите. Нападателят влезе в лазарета преди седмица с травма в глезена, а скоро ще е подготвен да играе още веднъж.

Аржентинецът пострада в последната подготовка преди мача със Стоук Сити и се очакваше да почива най-малко няколко седмици. Но откогато се причисли към лагера на "гаучосите ", положението му е все по-добро и даже стартира да тренира наедно с останалите.

Според медиите в родината му, той сигурно няма да е подготвен за мача с Италия в петък, само че против Испания във вторник ще е на линия. Въпреки това се чака да не бъде пуснат в игра, с цел да не се рискува ненужно здравето му.

Агуеро обаче ще е изцяло възобновен и във форма за идващия мач на Сити. Той ще е по-следващия уикенд против Евертън. Дори и тогава може да се наложи да почива предвид на съвсем сигурната купа в Премиършип, с цел да не се случи нещо преди мачовете с Ливърпул в Шампионската лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР