Звездата на Манчестър Сити - Бернардо Силва, е получил предложение

...
Звездата на Манчестър Сити - Бернардо Силва, е получил предложение
Коментари Харесай

Арабите изкушават и Бернардо Силва с умопомрачителна заплата

Звездата на Манчестър Сити - Бернардо Силва, е получил предложение за заплата от 800 000 английски лири на седмица, в случай че смени „ жителите “ със Саудитска Арабия, твърди Daily Star. 28-годишният португалец има още две години от сегашния си контракт с британския първенец, съгласно който прибира по 150 000 паунда на седмица, а мениджърът Хосеп Гуардиола желае да го задържи.

Смята се, че от „ Етихад “ към този момент са отхвърлили сериозна оферта от френския първенец Пари Сен Жермен, откакто преди този момент отхвърлиха и на Барселона. „ Камп Ноу “ беше желаната дестинация на Силва, само че цената му от 60 милиона паунда насочи вниманието на каталунците към към този момент някогашния му съотборник Илкай Гюндоган, който беше притеглен като свободен сътрудник в Каталуния.

Както и при различен състезател на Сити - Рияд Марез, който е наблюдаван от Ал Итихад, от Саудитска Арбаия са подготвени да му предложат голяма заплата ще бъде пет пъти по-голяма от тази на „ Етихад “, а също по този начин за неговите права ще бъдат платени на „ жителите “ 70 милиона паунда.

Силва имаше жизненоважната роля в превъзходството на Сити, който завоюва требъл през предишния сезон, само че футболистът даже не е измежду десетте най-добре платени играчи в отбора- Той е наедно с съвсем всички запаси в клуба, като Калвин Филипс.

Въпреки че самоличността на саудитския клуб, който се интересува от Бернардо, към момента не е доказана, се счита, че става дума за Ал Хилал.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР