Звездата на Манчестър Сити Аймерик Лапорт може да премине в

...
Звездата на Манчестър Сити Аймерик Лапорт може да премине в
Коментари Харесай

Реал Мадрид се насочва към бранител на Ман Сити

Звездата на Манчестър Сити Аймерик Лапорт може да премине в Реал Мадрид, написа "Daily Star ". Испанският гранд следи деликатно обстановката с френския бранител, който бе закотвен на аварийна пейка от страна на мениджъра Пеп Гуардиола.

26-годишният Лапорт има контракт с „ жителите “ до 2025 година, само че може и да напусне, в случай че продължи да търка скамейката на „ Етихад “. Бившият защитник на Атлетик Билбао има 14 участия във всички шампионати през сегашния сезон.

В съботния мач против Тотнъм (3:0) той стартира като титуляр, само че поради здравословен проблем за Рубен Диаш.

Основна причина за честото оставане на Лапорт на аварийна пейка, се дължи на невероятната форма на Джон Стоунс и партньорството му с Диаш в центъра на защитата.

Реал Мадрид пък ще се опита да притегли нов защитник през лятото, изключително с неразбираемото бъдеще на капитана на Серхио Рамос и това на Рафаел Варан, като Лапорт се обрисува забавна алтернатива за наставника на испанския първенец Зинедин Зидан.

EXCLUSIVE: Man City defender Aymeric Laporte wanted by Real Madrid as chances remain sparse

✍️
— Daily Star Sport (@DailyStar_Sport) function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР