Звездата на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс поведе отбора за

...
Звездата на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс поведе отбора за
Коментари Харесай

ЛеБрон Джеймс избухна и класира Лейкърс за плейофите на НБА

Звездата на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс поведе тима за тима против Монесота със 108:102 след продължения, като тимът изоставаше с 15 точки. Така " Езерняците " се класираха за плейофите в Националната баскетболна асоциация.

Джеймс приключи с 30 точки, 10 извоювани битки, 6 асистенции и два чадъра. Той вкара и основна тройка, с цел да изравни резултата при 95:95 две минути преди края на постоянното време.

Лос Анджелис Лейкърс ще се изправят против Мемфис Гризлис в първия кръг на плейофите.

В отбора на Минесота отсъстваха осъденият център Рюди Гобер и контузеният Джейдън Макданиелс. Отборът има още един късмет да се класира за плейофите, като ще се срещне против спечелилия от дуела сред Ню Орлиънс и Оклахома Сити.

Ветеранът на Лос Анджелис Шрьодер бе отличен, откакто влезе от пейката, и се регистрира с 21 точки за 32 минути. Дейвис добави 14 точки и 15 битки.

Конли бе извънреден за Минесота с 23 точки, като вкара 6 от 8 опита в стрелбата за три точки. Той добави 4 асистенции и 3 откраднати топки.

Атланта Хоукс заслужи седмото място в Източната Конференция, като се наложи над Маями със 116:105. Центърът на тима Клинт Капела се отличи с 21 извоювани битки, както и два чадъра. Трей Йънг вкара 25 точки за Атланта, до момента в който Дежънт Мъри добави 18.

Кайл Лаури бе най-хубавият изпълнител на Маями с 33 точки, Тайлър Хироу добави 26, а Джими Бътлър - 21.

Маями ще играе против спечелилия от дуела сред Торонто Раптърс и Чикаго Булс.
 Лука Дончич няма желание да напуща Далас
Лука Дончич няма желание да напуща Далас

" Чувствам се благополучен "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР