Звездата на Лос Анджелис Лейкърс Антъни Дейвис изрази интересно мнение

...
Звездата на Лос Анджелис Лейкърс Антъни Дейвис изрази интересно мнение
Коментари Харесай

Дейвис: ЛеБрон трябва да е MVP, но никога не знаеш дали НБА няма да се намеси

Звездата на Лос Анджелис Лейкърс Антъни Дейвис изрази забавно мнение по отношение на тазгодишната битка за премията " Най-полезен състезател " и присъединяване на съотборника му ЛеБрон Джеймс в борбата. Дейвис счита, че Краля сега е най-заслужилият състезател за най-ценния самостоятелен приз, само че също по този начин загатна, че НБА може да се намеси и да лиши ЛеБрон от петата му MVP премия за постоянния сезон в кариерата.

" Той прави нормалните си за него неща - играе необикновен баскетбол, а междинните му индикатори приближават " трипъл-дабъл " -а. Това, което желая да кажа е, че от началото на сезона ЛеБрон демонстрира образно за какво е в битката за премията " Най-полезен състезател ". Аз считам, че той е №1 в борбата за MVP, тъй като играе на високо и непрекъснато равнище. Именно поради това Брон би трябвало да завоюва статуетката, само че в никакъв случай не знаеш дали политиката на НБА няма да се намеси и да осуети нещата ", разкри Дейвис след една от тренировките на " езерняците ".

“He should win. You never know the politics, but he should.”

-Anthony Davis on LeBron James in the MVP standings
— LakeShow (@LakeShowCP)
През сегашния сезон Джеймс записва приблизително по 25.5 точки, 7.9 битки и 7.9 асистенции. ЛА Лейкърс заема втората позиция в Западната конференция с 20 победи и 6 загуби. Сред съперниците за оценката се подреждат Джоел Ембийд, Никола Йокич, Стеф Къри, Кевин Дюрант и Кауай Ленърд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР