Звездата на Лийдс Юнайтед Рафиня се очертава като основна цел

...
Звездата на Лийдс Юнайтед Рафиня се очертава като основна цел
Коментари Харесай

Барселона определи своята цел №1 за лятото

Звездата на Лийдс Юнайтед Рафиня се обрисува като съществена цел за Барселона, които към този момент изготвят проектите си за лятото, твърди „ Mirror “. Испанският отбор е определил бразилеца като предпочитана цел, изключително, в случай че не се спогодят за нов контракт с Усман Дембеле.

На „ Камп Ноу “ считат, че имат огромен коз в опита си да подпишат с Рафиня, защото имат тесни връзки с неговия сътрудник Деко. Португалецът към момента е помнен с хубаво при „ каталунците “ от времето си като състезател на Барселона. Въпреки че от Барселона към момента не са пращали публична оферта за бразилеца, от Лийдс са наясно с интереса им.

От „ Еланд Роуд “ обаче са безапелационни, че няма да продадат Рафиня на ниска цена. Барселона е подготвен да предложи към 40 милиона евро за Рафиня и има вяра, че могат да го примамят на „ Камп Ноу “. Тази сума обаче не се приближава до желаните от Лийдс близо 80 милиона евро, защото не съществува уговорка за откупуването му. Бразилецът има още две години от контракта си с англичаните, към които се причисли от Рен през октомври 2020 година.

Преговорите обаче сега са спрени, защото от Лийдс още не са сигурни за бъдещето си във Висшата лига. Разговорите ще бъдат възобновени чак след края на сезона. Смята се, че йоркшиърци са получили запитвания за Рафиня от редица топ тимове, а от Уест Хем даже са пратили оферта, която е била отказана през януари. Смята се, че Ливърпул, Нюкасъл и Манчестър Сити са останалите заинтригувани тимове.

Leeds' stance made clear in response to Barcelona's interest in Brazil star Raphinha |
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР