Звездата на Ливърпул Мохамед Салах може да отхвърли предложението за

...
Звездата на Ливърпул Мохамед Салах може да отхвърли предложението за
Коментари Харесай

Салах може да откаже нов договор с Ливърпул

Звездата на Ливърпул Мохамед Салах може да отхвърли предлагането за нов контракт, с цел да продължи кариерата си в испанската Ла Лига. Настоящият договор на египтянина изтича през лятото на 2023 година, което може да подтикне „ алените “ да го продадат след края на сезона, в случай че нападателят откаже да преподпише.

През последните няколко месеца Ливърпул възобнови договорите на редица основни играчи. Това към този момент сториха капитанът Джордан Хендерсън, Андрю Робъртсън, Алисон, Трент Александър-Арнолд, Върджил ван Дайк и Фабиньо. Следващият в листата е точно Салах.

Според „ El Nacional “ мениджърът Юрген Клоп интензивно упорства притежателите на Ливърпул от FSG да се съгласят на изискванията, които Салах желае, с цел да може той да остане на „ Анфийлд “. Изданието обаче показва, че 29-годишният футболист е подготвен за ново предизвикателство и се интересува от трансфер в Испания.

Продължаващият интерес на Реал Мадрид към Ерлинг Халанд и Килиан Мбапе евентуално ще откаже президента на „ белите “ от концепцията да притегли Салах.

Но Барселона може да се опита да го вземе без пари през 2023 или през идното лято за по-ниска сума, защото ще му остава единствено година от контракт.

Salah no renova amb el Liverpool a l'espera d'una oferta del Barça
— ElNacional.cat (@elnacionalcat)
Салах мина в Ливърпул от Рома през 2017 година. Оттогава той има 132 гола и 44 асистенции в 207 мача за „ алените “, трансформирайки се в легенда през последните четири сезона. Той оказа помощ на мърсисайдци да завоюват шестата си Шампионска лига и беше централна фигура в историческата първа купа от Висшата лига през 2020 година.

И той не демонстрира никакви признаци да забавя темпото при започване на този сезон, вкарвайки осем гола в осем мача във всички шампионати.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР