Звездата на Ливърпул Мохамед Салах е искан от Реал Мадрид,

...
Звездата на Ливърпул Мохамед Салах е искан от Реал Мадрид,
Коментари Харесай

Реал Мадрид иска Салах, но няма парите за него

Звездата на Ливърпул Мохамед Салах е желан от Реал Мадрид, само че няма финансите, с цел да си разреши негов трансфер, това твърди някогашният президент на клуба Рамон Калдерон.

Нападателят на „ алените “ се трансформира в състезател от международна класа, откакто дойде на „ Анфийлд “ през 2017 година. През този сезон той има 17 попадения във Висшата лига и води в конкуренцията за голмайсторския приз в шампионата.

Смята се, че от Реал от дълго време са хвърлили око на египетския национал, Калдерон твърди, че „ белите “ не биха могли да си разрешат такава договорка.

„ Той (Салах) е страховит състезател и голмайстор. Той оказа помощ на Ливърпул, като даде всичко от себе си, само че не мисля, че ще го пуснат. Ако желаеха, до момента щяха да са го продали и то единствено за доста пари. Разбира се, че Реал Мадрид го желае, само че Ливърпул би изискал доста пари. Салах е страховит състезател с приказен капацитет и всеки клуб желае да има подобен гений, като неговия, само че мисля, че Реал Мадрид нямат финансовите благоприятни условия да го привлекат “, съобщи Калдерон пред „ ON Time Sports “.

Former Real Madrid president Ramon Calderon says they want to sign Mohamed Salah but can't afford him
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР