Звездата на Левски Уелтън постави Николай Костов в доста сложна

...
Звездата на Левски Уелтън постави Николай Костов в доста сложна
Коментари Харесай

Уелтън постави Николай Костов в сложна ситуация

Звездата на Левски Уелтън сложи Николай Костов в много комплицирана обстановка. Бразилецът си изпроси жълт картон за симулация против Етър и по този начин натрупа четири. При нов ще бъде осъден за 1 мач. А " сините " влизат в серия, в която това ще им коства скъпо. В сряда гостуват на " Овча купел " на Славия, след това одобряват Лудогорец, а по-късно идва дербито с ЦСКA. Двубоят, който следва след борбата с " алените ", също е извънредно значим. На " Герена " идва Черно море на Илиан Илиев, който дружно с Локомотив Пд е на гребена на вълната.

В същото време Костов не може да си разреши да остави Уелтън даже като жокер на пейката. Причината е, че съвсем всяка офанзива на " сините " минава през него.
 Наско Сираков плаши Петрис с изпращане в дубъла
Наско Сираков плаши Петрис с изпращане в дубъла

Ако не подпише нов контракт

Шефовете на Левски обаче са му гневни, тъй като много елементарно си изкарва картони, написа " Мач телеграф ". При това е нападател, а не е бранител. На " Герена " са безапелационни, че Уелтън би трябвало да се усмири малко и да бъде по-внимателен. А той има и образец измежду сънародниците си в съблекалнята. Цунами през предходната пролет изкара цели 7 мача, откакто висеше с картон. При това той е и защитник. Едва в баража с Арда левият бек получи жълт и по този начин пропусна първите два мача от този сезон.

Самият Уелтън се радваше на успеха, която пристигна след негова асистелция към Асен Митков. " Продължаваме! ", написа той и прибави +3 към посланието си. С това искаше да покаже, че той и съотборниците му са си свършили работата против Етър и са взели трите точки, както и се очакваше да се случи.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР