Звездата на Левски Симеон Славчев се раздели с годеницата си

...
Звездата на Левски Симеон Славчев се раздели с годеницата си
Коментари Харесай

Годеница заряза звезда на „Левски“ след изневяра

Звездата на Левски Симеон Славчев се раздели с годеницата си Сара Маринова,  научи HotArena.

Слуховете носят за негова невярност,  само че няма удостоверение за това. Единственото, което се знае е, че със Сара не живеят под един покрив. Двамата не са дружно от лятото, само че по този начин и не се е разчуло по тази причина. Сара взела със себе си и синът им Антоан.

След напрежение в връзките им първоначално подбудено от раздялата, двамата са постигнали съглашение за развъждане на детето си. Симеон постоянно вижда дребния, като даже го води със себе си на „ Герена “.

Славчев изпитва съществени компликации и в кариерата си. Тази есен получи нови травми, забърка се в скандал с предходния треньор на „ Левски “ Георги Тодоров след чат с почитател обществените мрежи. Не са малко хората, които считат че персоналните драми му се отразяват съществено и на терена написа „ България Днес “.

Славчев и някогашната баскетболистка Сра бяха считани за една от най-стабилните двойки в родния футбол. Връзката им стартира през 2015-а. Симеон предложи брак на баскетболистката година след началото на връзките им, само че до женитба по този начин и не се стигна. Двамата се сгодиха до момента в който живееха в Полша, където играчът носеше екипа на " Лехия " (Гданск). Синът им се роди през март 2018 година.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР