Звездата на Левски Габриел Обертан увери феновете на сините, че

...
Звездата на Левски Габриел Обертан увери феновете на сините, че
Коментари Харесай

Габриел Обертан: Чувствам, че феновете на Левски оценяват труда ми

 Звездата на Левски: Искам да остана, водим договаряния за нов контракт
Звездата на Левски Габриел Обертан увери почитателите на " сините ", че няма да напуща клуба през лятото и новото съглашение ще бъде подписано след изчистването на дребни елементи. Това би трябвало да се случи до края на месеца.

" Има елементи за изглаждане, само че се движим в вярната посока и напълно скоро всичко ще завърши. Разбира се, че ситуацията в клуба е фактор за всеки футболист при избора му къде да играе.

В момента ситуацията е доста по-добро от предходната година. Имаме нов треньор и нови играчи, които способстваха с качества. Вървим добре и не виждам причина да си потеглям.



Чувствам, че почитателите правят оценка труда ми. Показват го във всеки мач и чувствам любовта им. Не единствено на терена, а и отвън него. Няма причина да си потеглям, когато имаме страховит тим и страховит треньор.

Не бих споделил, че съм имал проблеми с Делио Роси. Имахме разнообразни визии за схемата на игра. Това е всичко ", сподели Обертан.

Днес французинът и съотборникът му Станислав Костов бяха определени за най-хубави играчи на 9-и и 10-и кръг в Първа лига, а 27-годишният футболист показа, че се надява да продължи да бележи с сходни темпове за " сините ".



" Левски играе по-офанзивен футбол при новия треньор. Не съм очаквал да бъда голмайстор на шампионата към този миг. Радвам се, че въвеждам и се надявам да продължа да го върша.

Преди мача със Славия и след последната ни победа е умерено. Но знаем, че би трябвало да спечелим и против идващия ни противник. За да продължи да бъде умерено. Победихме ЦСКА, само че към този момент сме не запомнили този мач. Мислим за срещата със Славия ", сподели Костов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР