Звездата на Левски Габриел Обертан е убеден, че отборът има

...
Звездата на Левски Габриел Обертан е убеден, че отборът има
Коментари Харесай

Обертан сподели какво му липсва, за да стане завършен футболист

Звездата на Левски Габриел Обертан е уверен, че тимът има шансове за купата. От началото на сезона французинът се намира в добра форма и оказа помощ на отбора да оглави класирането. Той обаче разкри и какво желае да се усъвършенства в играта на тима, с цел да не се позволяват спадове в нея в края на срещите. Фланговият състезател показа още и какво му липсва да стане приключен футболист.

" Трябва да играем непрекъснато в хода на задачите мачове. Ето да вземем за пример да вземем дуела с Етър (2:1). През първото полувреме играхме добре, видяхме страховит Левски. Но през втората част не бе по този начин - действахме извънредно и би трябвало да го признаем. Ако съумяваме освен да стартираме, само че и да приключваме мощно мачовете си, то тогава имаме огромен късмет за купата ", съобщи французинът.

През този сезон Обертан взе присъединяване във всичките мачове на Левски в Първа лига. В тях той направи 2 асистенции, само че по този начин и не съумя да се разпише, макар че се озова на много на брой положителни положения. Именно точността на удара си желае да усъвършенства 29-годишният нападателен състезател.

" Бих желал да въвеждам повече голове. Добър съм в това да направя асистенция за попадение, тъй като играя на крилото и се старая да дам последния, завършващия пас. Но и в случай че аз самият стартира да осъществявам по-често, ще бъда по-завършен състезател. Работя точно върху тази фаза от представянето си ", сподели още играчът пред Нова.

Обертан разяснява и идния мач с Берое, който е в събота на " Герена ". През предишния сезон отборите направиха 2 равенства и си размениха по една победа. Последният мач бе извоюван от Левски - 4:0 за сините в Стара Загора.
" Този мач може да бъде тест за нас. През предишния сезон играхме добре против Берое. Не че това в този момент има някакво значение. Няма обаче да неистина - сега сме изпълнени с убеденост. Играем у дома пред нашата аудитория и ще се опитаме да осъществим напътствията на треньора, с цел да може той да бъде удовлетворен от нас, както и почитателите, несъмнено ", приключи Обертан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР