Звездата на Левски – Роналдо, даде специално интервю за предаването

...
Звездата на Левски – Роналдо, даде специално интервю за предаването
Коментари Харесай

Роналдо: Готови сме за велик мач, обещавам, че ще вкарам и на Айнтрахт

Звездата на Левски – Роналдо, даде особено изявление за предаването „ Домът на футбола “ по DIEMA SPORT , в което показа огромните страсти след трагичната победа над Апоел Беер Шева предходната седмица, където той означи победното попадение.

Бразилецът показа и упованията си от идния първи конфликт против немския Айнтрахт Фронкфурт в плейофите на шампионата Лига на конференциите, като даде обещание, че тимът ще изиграе популярен мач, а самият той ще означи нов значим гол.  

„ Здрасти, доста съм добре, всичко е наред “, стартира Роналдо на български език.

„ О, сигурно голът против Апоел в последната минута. Това е най-важният гол, който съм отбелязал и, който ми е донесъл най-вече наслада в живота. Това, несъмнено, е до момента в който не пристигна идващият сходен гол, който ще вкарам “.

„ И двата метода на изложение на наслада са страхотни. Все отново са свързани с двама от най-великите футболисти на нашето време. Конкретно за насладата след попадението против Апоел, може би го направих, тъй като публиката беше подготвена за нещо сходно и тя търсеше момента, в който ще чуе по този начин характерното „ Суу “.

„ Феномена, несъмнено, въпреки всичко е бразилец. Знаете каква кариера и триумфи реализира той във футбола. Така че, по-скоро, изборът ми пада върху феномена Роналдо “.

„ Отново ще чествам като Кристиано Роналдо, тъй като публиката го харесва и е подготвена да извика мощно „ Суу “.

„ С Божията помощ се надявам да вкарам още голове. Успях против Шкупи, осъществих и против Апоел. Ето в този момент, почитателите имат моето заричане – ще направя всичко допустимо, с цел да отбележа и против Айнтрахт. Дано да се сбъдне “.

„ Много съм благополучен за тези моменти, само че би трябвало да ви уверя, че целият тим е виновен за тях. За това упражняваме, готвим се и нещата се получават. Този мач с Апоел, този гол е една незабравима страст. Един доста прелестен, само че в този момент следва нов мач и то против Айнтрахт. Не единствено чакам, само че съм уверен, че ще изиграем един огромен, популярен мач. Много упражняваме, доста добре сме готови и има всички предпоставки да изиграем огромен мач. Ако спазим тактическите инструкции, хрумвания, условията на треньора и нещата, които вършим на подготовка и нещата, които си приказваме сред нас, съм сигурен, че ще излезем с позитивен за нас резултат. В това ви убеждавам. Трябва да бъдем съсредоточени в двата мача. Това е най-важният дуел за нас. Не знам тъкмо по какъв начин ще играем, само че сигурно ще бъде по метод, по който ще търсим успеха от първата минута “.

„ При нас също има напрежение и упования. Ние също мечтаем за надвит дуел. Това са мачовете, в които можеш да блеснеш, да покажеш на какво си кадърен. Срещу такива противници се израства и става огромен състезател и ние имаме нашите безредици “.

„ С неспокойствие чакам цялостния стадион. Това ще бъде нашата спомагателна мотивация. Все още не съм играл на цялостен народен стадион, само че знам какво съставлява. Но пък знаем какво се случва, когато „ Герена “ е цялостен. В нашия дом ние дефинираме разпоредбите. Очаквам и същата атмосфера на Националния стадион. Знам, че ще бъде по този начин. С неспокойствие го чакам “.

„ Видимо е, че при Николай Костов има смяна в метода ни на игра. Станимир Стоилов и Николай Костов са огромни треньори. Очевидно двамата са с разнообразни разбирания за играта, само че и двамата имат едно общо нещо – това е, че желаят ние футболистите да изпитваме приятност от играта и да даваме максимума от себе си. И двамата имат принос за това, което реализираме сега “.

„ Всичко в България, в София, в клуба и най-много отношението на публиката ме кара да се усещам по необикновен метод. Левски е най-големият клуб и ние футболистите доста добре осъзнаваме това. Знаем и историята и персонално аз съм доста горделив, че съм част от Левски “.

„ Когато съм се родил най-големите футболисти по това време са били Феномена Роналдо и Роналдиньо. Дали мода, дали обич към футбола, само че решението тогава го е взел брат ми “.

„ Левски за мен е живот, вяра, обич. Начин на живот, всичко това “, съобщи Роналдо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР