Звездата на ЛА Лейкърс ЛеБрон Джеймс за първи път сподели

...
Звездата на ЛА Лейкърс ЛеБрон Джеймс за първи път сподели
Коментари Харесай

ЛеБрон Джеймс след смъртта на Коби Брайънт: Обичам те! Ще се видим отново, братко...

Звездата на ЛА Лейкърс ЛеБрон Джеймс за първи път показа страстите си след гибелта на легендата Коби Брайънт, който почина в злополука с хеликоптер в неделя.

" Не съм подготвен, само че ще продължа. Опитвам се да напиша нещо, само че всякога стартирам да рева, мислейки за теб, Джиджи и другарството ни. Все още слушам гласа ти преди да напусна Филаделфия и да се върна в Лос Анжелис. Никога не бих си помислил, че това ще е последният ни диалог. С разрушено сърце съм, унищожен съм. Обичам те. От сърце съчувствам на Ванеса и децата. Обещавам ти, че ще продължа твоето завещание. Ти значиш доста за нас, изключително за почитателите на Лейкърс, ще продължа в същия дух, давай ми мощ от небето и бди над мен! Искам да кажа доста повече, само че просто не мога да го направя в този момент. Ще се забележим още веднъж, братко ", написа ЛеБрон в обществената мрежа Туитър.

Брайънт и 13-годишната му щерка Джиана починаха в злополука с хеликоптер в Калифорния, като на борда на машината са били още 7 души, като нито един не оцеля.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР