Звездата на Кристъл Палас Еберечи Езе беше накаран да работи

...
Звездата на Кристъл Палас Еберечи Езе беше накаран да работи
Коментари Харесай

Звездата на Кристъл Палас Еберечи Езе изброява шестте клуба, които отказаха шанса да го подпишат

Звездата на Кристъл Палас Еберечи Езе беше принуден да работи интензивно, с цел да доближи върха на футболната пирамида, а британският национал се отвори на пропуснатите благоприятни условия клубовете трябваше да го сграбчен като юноша.

25-годишният Eze се причисли към Palace от QPR през 2020 година, откакто се показа чудесно за клуба от Championship. Той преодоля травми по време на престоя си в Южен Лондон, с цел да изиграе своя мач 100 от най-високия дивизион този сезон и вкара победния гол на своя тим при скъпата победа с 1-0 на Анфийлд в неделя.

Голът помрачи купата на Ливърпул очаквания, до момента в който доближава страната на Оливър Гласнър към сигурността. Това също оказа помощ на някогашния му клуб Арсенал в конкуренцията за купата, макар че артилеристите не съумяха да се възползват, като изгубиха вкъщи против Астън Вила по-късно същия ден.

Езе е приказвал преди за времето си в Арсенал академия, само че артилеристите не са единственият клуб от Висшата лига, който го е оставил да се изплъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР