Звездата на Кийра Найтли изгря много рано - английската актриса

...
Звездата на Кийра Найтли изгря много рано - английската актриса
Коментари Харесай

Кийра Найтли - обект на желание и дори похот

Звездата на Кийра Найтли изгря доста рано - британската актриса бе едвам на 17, когато добива международна популярност с ролята си на Елизабет Суон в първата част от поредицата " Карибски пирати ".

Но славата е нож с две остриета. С днешна дата 37-годишната актриса споделя, че се е чувствала много объркана в ранните си актьорски години. Причината е, че поради ролята на Суон тя постоянно се е била " обект на предпочитание " и даже " сласт ", по личните ѝ думи, от страна на хората към себе си.

Още повече че филмът, с който Кийра прави първата си по-значима роля в киното, е Bend it Like Beckham, в който влиза в облика на жена футболист. " Беше необичайно - в един миг би трябвало да съм в действителност мъжествена, а в идващия да се пробвам да бъде нещо радикално противоположно. Това ме объркваше, усещах се даже блокирана ", споделя Найтли в изявление за априлския брой на Harper`s Bazaar.

" Животът ми се стече по този начин, че рано навлязох в света на възрастните. И пробвах усета на славата в много нежна възраст. Беше стресиращо. Защото внезапно се трансфорах в център на внимание и бях съденa за всичко, което правех ", добавя още актрисата. Искала е да пробие в актьорската специалност и непременно, което пък е довело до бързото ѝ " прегаряне ".

Едва на 22 години, Кийра получава душевен срив и и е диагностицирана с посттравматично стресово разстройство, поради компликациите ѝ да се оправи с неочакваната популярност, напомнят от Bang Premier.

" Бях необикновено строга към себе си. Никога не бях удовлетворена и непрекъснато смятах, че не съм задоволително добра. Разбира се, добре е човек да бъде целенасочен. Но и да бъдеш толкоз придирчив към самия себе си е и извънредно изтощително ", споделя още Кийра. И въпреки всичко акцентира, че изпитва и известно " страхопочитание " пред своето 22-годишно аз, тъй като с днешна дата към този момент не може да бъде толкоз амбициозна.

Може би повода за това се крие във обстоятелството, че през днешния ден Кийра, с изключение на съумяла актриса, е и майка. Тя има две дъщери - Еди (7 г.) и Далайла (4 г.), които са плод на връзката ѝ с музиканта Джеймс Райтън (39 г.).
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР