Звездата на Интер и Хърватия Иван Перишич се очертава като

...
Звездата на Интер и Хърватия Иван Перишич се очертава като
Коментари Харесай

Челси подготвя офанзива за Перишич

Звездата на Интер и Хърватия Иван Перишич се обрисува като евентуална трансферна цел за Челси. „ Сините “ търсят състезател, който може да работи като ляв бек след травмата на Бен Чилуел. Перишич е играл на тази позиция за Интер този сезон и може да бъде решение на проблемите на мениджъра Томас Тухел.

Договорът на 32-годишния хърватин изтича в края на сезона и Интер ще обмисля дали да не го продаде през януари, вместо да рискува да го загуби без пари през лятото. Тотнъм и Арсенал също демонстрираха интерес, само че прекосяването на „ Стамфорд Бридж “ би се харесало повече на Перишич, написа „ Mirror “.

Все още се счита, че Перишич е подготвен да пидпише нов контракт с „ нерадзурите “, с които той подписа през 2015 година, само че единствено, в случай че клубът има план, който ще дава отговор на упоритостите му. Опасното финансово състояние на Интер ги принуди да продадат Ромелу Лукаку и Ашраф Хакими през лятото и Перишич желае да разбере дали клубът към момента е съществено ориентиран към провокациите за огромните оценки.

Не се чака Челси да не може да разчита на Чилуел още веднъж този сезон, което прави потребността им от нов състезател на левия бек от първа нужда.

„ Сините “ бяха свързани с Люка Дин, само че не съумяха да се спогодят с Евертън, защото желаеха единствено да вземат французина чартърен, а Астън Вила го закупи за непрекъснато. Лондончани обаче си върнаха левия бек Кенеди, който беше чартърен във Фламенго.

Chelsea weighing up Ivan Perisic transfer with Inter Milan open to offers |
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР