Звездата на Хофенхайм Керем Демирбай е пред дилема къде да

...
Звездата на Хофенхайм Керем Демирбай е пред дилема къде да
Коментари Харесай

Демирбай избира между Лондон и Ливърпул

Звездата на Хофенхайм Керем Демирбай е пред алтернатива къде да продължи своята кариера, откакто сериозен интерес към него има от Арсенал и Евертън.

Футболистът на Хофе има задоволително за разглеждане предложения, само че най-настоятелни към този миг са точно "карамелите " и "топчиите ". Демирбай играе за немския народен тим, само че е с турски корени, тъкмо както Месут Йозил.

Друга аналогия, която може да се откри сред двата е, че на терена извършват съвсем еднотипни функционалности. Бившият полузащитник на Реал Мадрид е с изтичащ контракт на "Емиратс " и тъкмо поради това слуховете към Демирбай са толкоз засилени към Северен Лондон.

Евертън пък страда от липса на креативност в предни позиции макар огромната селекция през лятото, формирана от Роналд Куман. От началото на сезона "карамелите " са отбелязали едвам 25 гола в лигата, чийто резултат е втория най-слаб в горната половина на лигата след Бърнли.

Демирбай има два гола, пет асистенции в 22 мача за Хофе през този сезон. За целия си престой при тима от Зинсхайм Демирбай е забил осем попадения, 15 асистенции в 51 срещи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР