Звездата на Gogglebox Джордж Гилби беше видян да се усмихва

...
Звездата на Gogglebox Джордж Гилби беше видян да се усмихва
Коментари Харесай

Звездата на Gogglebox Джордж Гилби видян да се усмихва на последната снимка дни преди трагичната смърт на 40

Звездата на Gogglebox Джордж Гилби беше забелязан да се усмихва на последната си фотография единствено дни преди трагичната си гибел.

Телевизионната звезда показа своя щастлива фотография в обществените медии малко преди да почине в сряда (27 март) на 40-годишна възраст, оставяйки почитателите разрушени сърцата. Джордж, който беше прочут с изявите си в Gogglebox и Celebrity Big Brother, умря след докладван случай на работното място.

Само преди пет дни той беше разгласил радостна своя фотография с надпис: „ Готово. Пълно участие “, дружно със фотография на карта за фитнес. В обявата риалити звездата носеше черна качулка и изглеждаше, че е упражнявала. След тъжната вест за гибелта му започнаха да валят почести за Джордж. Един почитател написа в обществените медии: „ Абсолютно безгласен. Почивай във безконечен мир, Джордж Джеймс Гилби. Мислейки за цялото си семейство – животът в действителност е нечовечен и утрешният ден в никакъв случай не е обещан. “ Друг сподели, че е " един на милион ".

Ричи Гуарначио, някогашна звезда на Джо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР