Звездата на френския шампион Пари Сен Жермен Неймар ще пропусне

...
Звездата на френския шампион Пари Сен Жермен Неймар ще пропусне
Коментари Харесай

Пари Сен Жермен без Неймар срещу Нант

Звездата на френския първенец Пари Сен Жермен Неймар ще пропусне гостуването на Нант в сряда вечер поради травма в реброто, получена при успеха над Монпелие с 5:0. Така бразилецът ще може добре да си почине след празненството за 28-ия си рожден ден, което провежда в дискотека " Йойо " в Париж. На тържеството Неймар беше определил код за обличане " бяло " и показва афинитета си към американския футбол. Ръководството на парижани изтръпна от вечеринката, която се провежда три седмици преди осминафиналите в Шампионската лига и помоли поканените играчи да не стоят до края на вечерта.

На празненството са участвали Единсон Кавани, Тиаго Силва, Марко Верати, Леандро Паредес, Анхел ди Мария и Мауро Икарди.
View this post on Instagram
Que Deus nos abençoe e nos proteja

A post shared by ene10ta Érre neymarjr (@neymarjr) on Feb 1, 2020 at 6:49am PST

Междувременно треньорът на парижани Томас Тухел показа, че подготовката за срещата с Нант не върви по най-хубавия метод поради травмите на някои футболисти. Освен Неймар отвън сметките са Тиаго Силва, Хуан Бернат и Маркиньос.

" Винаги пазя своите играчи и в действителност обичам своя тим. С това празненство разбирам, че е малко мъчно да предпазим играчите, само че подтекстът не е просто черен или бял. Срамно е, тъй като даваме на хората късмет да приказват неприятно за нас. Трябва да се приспособяваме към обстановката, само че аз няма да оставя играчи на пейката или у дома, тъй като са излезли на открито и са се забавлявали ", сподели германецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР