Звездата на филма Как се запознах с майка ти“ на

...
Звездата на филма Как се запознах с майка ти“ на
Коментари Харесай

Нийл Патрик Харис ще партнира на Киану Рийвс в „Матрицата“ 4

Звездата на кино лентата „ Как се срещнах с майка ти “ на Netflix ще се причисли към Киану Рийвс и Кари-Ан Мос , които ще се върнат в функциите си в четвърти епизод на „ Матрицата ”, осведоми Спутник.

Подробностите за сюжета са нищожни и няма информация за ролята на Харис от Warner Bros, съгласно Variety. Някои източници допуснаха, че в сюжета ще участва младият Морфиъс, преподавател на Нео, само че към момента няма удостоверение, че Лорънс Фишбърн ще се снима в новия епизод на франчайза.

Рестартирането на „ Матрицата ” бе оповестено през август, дружно с завръщането на Рийвс и Мос , както и завръщането на писателката-режисьор Лана Вачовски , която оказва помощ на предходните три кино лентата със сестра си Лили. Warner Bros. Pictures и Village Roadshow Pictures ще произведат и разпространят световно кино лентата.

Трите предходни кино лентата - " Матрицата ", " Матрицата презареждане " и " Матрични революции " - са спечелили общо над 1,6 милиарда $ в световния боксофис . Очаква се производството на четвъртата част от франчайза да стартира при започване на 2020 година
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР