Звездата на Египет Мохамед Салах е оставен на резервната скамейка

...
Звездата на Египет Мохамед Салах е оставен на резервната скамейка
Коментари Харесай

На рождения си ден Салах остава резерва в първия мач на Египет

Звездата на Египет Мохамед Салах е оставен на аварийна пейка за първия мач на тима на международното състезание - против Уругвай. Двубоят започва през днешния ден от 15.00 ч. в Екатеринбург.

Голмайсторът на " Ливърпул " и Висшата лига се възвръща от травма в рамото, която получи във финала на Шампионската лига против " Реал " (Мадрид) (1:3) след единоборство със Серхио Рамос.

В четвъртък селекционерът на Египет Ектор Купер съобщи, че фланговият нападател, който през днешния ден навършва 26 години, с " съвсем стопроцентова сигурност ще е подготвен за мача ". Аржентинският експерт въпреки всичко е решил да не рискува с стартирането на Салах още от първата минута.

Мястото на футболист №1 на Висшата лига за миналия сезон ще бъде заето от Амр Уарда. Останалите титуляри в египетския отбор са вратарят Мохамед ел Шенауи и полевите играчи Али Габр, Ахмед Хегази, Ахмед Фатхи, Мохамед Абдел-Шафи, Терек Хамед, Мохамед Елнени, Абдала ел Саид, Трезеге и Маруан Мохсен.

Луис Суарес и Единсон Кавани предстоящо повеждат офанзивата на Уругвай. Зад тях ще работят Джорджиан де Араскаета, Матиас Весино и Нахитан Нандес. Родриго Бетанкур ще е опорен халф. Мартин Касерес, Диего Годин, Хосе Хименес и Гилермо Варела образуват четворката в защита, а Фернандо Муслера е на вратата.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (196)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР