Звездата на дартс Гари Андерсън загуби думите на своя опонент,

...
Звездата на дартс Гари Андерсън загуби думите на своя опонент,
Коментари Харесай

Защо Гари Андерсън се отказа от мача по дартс по средата на мача, оставяйки опонента си поразен

Звездата на дартс Гари Андерсън загуби думите на своя конкурент, до момента в който той изостави своя мач от Players Championship 6.

Летящият шотландец понижи играта си с Мартин Шиндлер е къс и не съумя да продължи заради травма в рамото, когато резултатите бяха 3-3. 56-годишният състезател можеше да бъде забелязан да се свива от болежка и да стене, откакто хвърли три единични 20-ки в седмия стадий на конфликта.

На този стадий Андерсън взе стреличките си от дъската, преди да се появи, с цел да заяви на съдията, че не е могъл да продължи. След това двукратният международен първенец на PDC спря Шиндлер, до момента в който последният се приготвяше за хвърлянето си и изръкопляска леко, преди да се ръкува и да огледа да събере нещата си.

Шиндлер явно беше сюрпризиран от обстановката и се върна на Андерсън, преди да замени думи с длъжностното лице на мача. Той съумя единствено да свие плещи след отстъпката, преди Андерсън да вдигне палец преди бързото му излизане и двойката още веднъж да стисна ръце.

В резулта...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР