Звездата на Бруклин Нетс Кайри Ървинг заяви, че ще избере

...
Звездата на Бруклин Нетс Кайри Ървинг заяви, че ще избере
Коментари Харесай

Кайри Ървинг остава в Бруклин Нетс

Звездата на Бруклин Нетс Кайри Ървинг съобщи, че ще избере опцията в контракта си с отбора на стойност 37 млн. $ за идващия сезон, с цел да остане при „ мрежите “, съобщи The Athletic. Информацията идва два дни преди крайния период 30-годишният американец да реши по отношение на изпълняването на четиригодишния си договор с Нетс и другата звезда в тима Кевин Дюрант .
Кайри Ървинг (д).
„ Нормалните хора не престават да въртят света, само че тези, които смеят да бъдат разнообразни, ни водят към утрешния ден. Взех решение да остана. Ще се забележим през есента “, сподели той пред изданието. В информацията се споделя, че Ървинг ще пропусне опцията за възможен трейд, с цел да остане при Бруклин и Дюрант с вярата за продобиване на купа. Ървинг изигра едвам 103 мача за отбора в последните три сезона заради травми и други проблеми, в това число неналичието на ваксина против ковид, което го възпря от присъединяване в домакинските мачове поради разпоредбите за сигурност на Ню Йорк.

Дори при съществуването на две звезди в състава, Нетс бяха отчаяние, като приключиха предходната акция с баланс 44-38 и бяха разрушени от Бостън с 0-4 в първия кръг на плейофите. Бруклин загуби от бъдещия първенец Милуоки Бъкс във втори кръг предходната година. Ървинг имаше приблизително по 27.4 точки, 5.8 асистенции, 4.4 битки и 1.4 обири на мач в границите на 29 срещи за „ мрежите “ предишния сезон. За три акции с екипа на Нетс, той има приблизително по 27.1 точки и 6.0 асистенции на мач.

Нетс трейднаха гарда Джеймс Хардън на Филаделфия 76-ърс в края на предишния сезон в подмяна за австралиеца Бен Симънс и в случай че гардът се завърне в топ форма след интервенцията на гърба, това може да укрепи в допълнение Бруклин през идната акция. Дюрант искаше да види по какъв начин ще се развие обстановката с Ървинг, преди да съобщи своите проекти за бъдещето. Нетс не са минавали оттатък втори кръг на плейофите в Националната баскетболна асоциация (НБА) от загубата на финалите на Лигата през 2003 от Сант Антонио Спърс, когато отборът беше основан в Ню Джърси. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР