Звездата на Бруклин Нетс и част от Голямото трио на

...
Звездата на Бруклин Нетс и част от Голямото трио на
Коментари Харесай

Хардън коментира лимитираната си роля в Голямото трио

Звездата на Бруклин Нетс и част от " Голямото трио " на " мрежите " Джеймс Хардън проговори за по-лимитираната си роля в нахлуване спрямо останалите двама огромни в тима Кевин Дюрант и Кайри Ървинг. Брадата наподобява в действителност жертва качествата си в нападателен проект, с цел да може да зарежда с пасове своите съотборници.

The Nets went on a 15-0 run down the stretch to win vs the Heat tonight.

James Harden scored or assisted 13 of those 15 points.

He finished the game with 20/4/8 on 70% shooting.
— StatMuse (@statmuse) В първия си мач с Дюрант и Ървинг на паркета - загуба №1 от Кливланд, Хардън опита 14 стрелби от игра. При първата победа против Маями 31-годишният гард стреля единствено 8 пъти и вкара 12 точки, а нощес, още веднъж против " горещите ", изстреля топката в 10 случая и остави 20 точки против името си, като бе с съществена роля за успеха на Бруклин.

" Цели осем години бях в ролята на играча, който управлява топката. Сега, в този тим, получавам напълно друг опит и съм окей с това. Нали това към момента е баскетбол... Късметлия съм, че мога да върша повече от едно нещо на паркета. Забавлявам се ", сподели Хардън, представен от журналиста Майкъл Ското.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР