Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев разказа пред Sportal.bg интересни

...
Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев разказа пред Sportal.bg интересни
Коментари Харесай

Тодор Неделев: Мечтата ми е да играя в Милан

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев описа пред " Sportal.bg " забавни детайлности за себе си, като показа, че е почитател на Милан от тимовете отвън България и мечтае един ден да облече екипа на " росонерите ".

" Моят футболен път стартира в едно село до Пловдив. Казва се Белозем. Там играех с по-големи от мен. Имахме един мач против Ботев 2002 - частна школа. Човекът, който ме видя, за жалост умря. Казва се Андрей Павлов. Искаше да отида в Ботев, само че тогава нямаше мой набор. Играх с две години по-големи от мен. Играх и с неговия наследник. Доста съм му признателен на този човек, тъй като е направил доста за мен и моето семейство. Имал съм много идоли. Ако приказваме за българи - Бербатов, Христо Стоичков, Мартин Петров, Стилян Петров. Много харесвах Кака, когато беше в Милан, тъй като това е моят обичан тим ".

" Почитател съм на футболисти, които мислят ексцентрични неща. Има много футболисти, против които ми е било мъчно. С националния тим, когато играхме против Италия и Франция, ми беше най-трудно. Не знам по какъв начин да го обясня, само че всеки човек би трябвало да изпита страстта да играе футбол. Радвам се, че се занимавам с този спорт още от дете. Следя много шампионати. Гледам италианското, британското, испанското. Гледам и българското, несъмнено. Фен съм на Милан и се надявам някой ден да имам достойнството да нося фланелката на Милан ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР