Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев обяви, че ще остане

...
Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев обяви, че ще остане
Коментари Харесай

Тодор Неделев: Ако не дойде оферта от чужбина, оставам в Ботев

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев разгласи, че ще остане в тима, в случай че през зимата не дойде оферта от чужбина за него. Към халфа има сериозен интерес от Левски, който датира от много време. " Сините " пробваха да го вземат през лятото, само че плеймейкърът отхвърли да премине на " Герена ".

" Най-вече даде успокоение на тима и самочувствие може би, промени и тренировките, в първите мачове дето ги губехме, след 60-ата минута нямахме сили, вкарваха ни голове.

С Ферарио Спасов тренировките станаха малко по-тежки, тренирахме по два пъти, в този момент преобладаваме, вкарваме голове, побеждаваме.

Просто очевидно по този начин се случи, че в две следващи години през декември въвеждам такива голове. Доста прекрасен гол се получи против Берое, топката попадна в мен, стрелях с едно допиране. Не обичам да си давам оценки. Този сезон започнахме много зле, с идването на Ферарио Спасов нещата се трансформираха и резултатите не закъсняха. Шест следващи победи, имаме късмет да приключим по-доста добър метод и още веднъж сме в битката за шестицата.

За момента няма съответна оферта от чужбина. Хубаво е още веднъж да изляза в чужбина, зимата е по-трудно, в случай че няма оферта ще остана в Ботев до лятото ", разгласи Неделев пред " Диема спорт ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР