Звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев не се продава в

...
Звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев не се продава в
Коментари Харесай

"Ботев" категорично отказва да продаде Неделев на "Левски"

Звездата на " Ботев " (Пд) Тодор Неделев не се продава в България. В това са безапелационни от управлението на клуба, заяви PlovdivNews.bg, базирайки се на лични източници.

Според информацията максимален интерес към халфа на " жълто-черните " има от " Левски ", който търси заместител на продадения в ОАЕ Давиде Мариани. От Пловдив обаче не желаят даже да водят договаряния за цената, защото " Неделев не се продава в България ".

Самият футболист, който нееднократно е казвал, че в българското състезание ще носи само екипа на родния си клуб, също отхвърли да се готви негов трансфер. " Нищо не знам за възможен трансфер на " Герена ". До мен не е достигала никаква информация. Питайте " Левски ". Аз оставам в " Ботев ", съобщи Неделев пред Gong.bg.

Същевременно от " Ботев " ще опитат още до края на тази седмица да разтрогнат контракта с десния бек Джонатан Перейра. Заради травми бразилският бранител пропусна цялата лятна подготовка на отбора, а в този момент стана ясно, че има херния и се постанова интервенция, която ще го извади от терена най-малко до ноември.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР