Звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд е поставил условие пред

...
Звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд е поставил условие пред
Коментари Харесай

Холанд поставил условие на Реал Мадрид, кралете обмислят да се откажат

Звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд е сложил изискване пред испанския първенец Реал Мадрид, с цел да одобри предлагането за трансфер на клуба. Според радио „ Onda Cero “ норвежкият нападател е поискал завръщането в тима на своя съотечественик Мартин Йодегаард, който сега играе чартърен в Арсенал.

Счита се, че Йодегаард мъчно ще продължи кариерата си в Реал, до момента в който треньор на тима е Зинедин Зидан. Двамата бяха в обтегнати връзки и в едно от последните си изявленията френската футболна легенда остро подлага на критика норвежеца, че е предпочел да направи трансфер в Арсенал, а не да се бори за титулярно място в клуба от испанската столица.

Както е известно, Ерлинг Холанд сега е една от най-актуалните трансферни цели на редица европейски футболни грандове. Интерес към него има от Барселона, Ливърпул, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и Челси.

В същото време от Реал Мадрид имат огромно предпочитание да привлекат Холанд, само че испанският гранд има съществени опасения от дейностите на Мино Райола, който в последните дни провежда нещо като „ тур “ из Европа, с цел да се срещне с най-големите тимове и да събере предложения за своя клиент, оповестява „ AS “.

От управлението на „ лос бланкос “ имат съществени запаси към Райола и най-много огромните финансови искания, които се чака да сложи той освен за своя клиент, а и под формата на комисионни.

От Реал желаят да осъществят прехвърлянето по класическия метод като насочат оферта към Борусия и да договарят с управлението на немския отбор директно, защото считат, че по този начин биха могли да реализират по-добра сделка, в сравнение с в случай че се употребява Райола. Мадридчани нямат предпочитание да вземат участие в самобитен търг за прехвърлянето на Холанд и да наддават дружно с другите европейски грандове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР