Звездата на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо не спести суперлативи за

...
Звездата на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо не спести суперлативи за
Коментари Харесай

Звезда на Дортмунд предрече голямо бъдеще за талант на Ливърпул

Звездата на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо не спести суперлативи за острието на Ливърпул Риан Брюстър, който се показва удивително по време на лятната подготовка на „ червените”. След успеха 3:2 над „ червените” в Интернешънъл Чемпиънс Къп 19-годишният Санчо съобщи, че неговият някогашен съотборник в британския народен тим за 17-годишни.

Двамата бяха част от групировката на „ трите лъва”, която през 2017-а завоюва Световното състезание във възрастовата си група. Само преди дни те се оказаха противници, като Брюстър означи един от головете за Ливърпул (и собствен четвърти през лятото), само че отборът на Санчо взе успеха.

„ Чувствам, че той може да го направи (визира пробива в първия отбор – б.р.). Играл съм с него. Знам какъв брой е добър. Той предизвиква кошмари на бранителите”, разяснява Санчо за своя връстник. „ Той е страховит състезател. Чувствам, че е в верния клуб, развива се и към момента е доста млад. Сега основното нещо е неговото развиване.”

„ Просто му осигурете време, имайте самообладание и ще видите. Играл съм доста с него за Англия и той вкара много голове, а аз му асистирах. Хубаво е за нацията да разполагаме с някого като него.”

„ Знаех, че той ще вкара дузпата за Ливърпул още щом взе топката в ръце. Виждал съм да го прави непрекъснато – право в горния ъгъл. Просто знаех какво следва.”

„ Той прекарва в допълнение време след тренировки, като тренира своята техника. Винаги съм привикнал да го виждам на терена. Дузпи, директни свободни удари – извършва всичко. Риан е доста фокусиран и от самото начало тренира непрекъснато”, добави Санчо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР