Звездата на Борислав Цонев се разделя с клуба и ще

...
Звездата на Борислав Цонев се разделя с клуба и ще
Коментари Харесай

SportLive се оказа прав: Боби Цонев няма да играе в Левски през 2022 г.

Звездата на Борислав Цонев се разделя с клуба и ще продължи кариерата си в Украйна. Още в края на ноември разкри, че през 2022-ра - вест, която се одобри с съмнение от огромна част от " сините " последователи, само че е напът да стане факт.
Във вторник стана ясно, че след проявен интерес от страна на борещия се за своето оцеляване Черноморец Одеса. Днес сътрудниците от " Дспорт " удостоверяват, че прехвърлянето ще се реализира: Борислав Цонев се е схванал с украинците за персоналните си условия и ще премине със свободен трансфер.
До няколко дни се чака Цонев да се раздели писмено с Левски и да премине медицински прегледи в новия си клуб и да подпише контракта си. Договорът на Борислав Цонев с Левски изтичаше през лятото, а управлението на " сините " нямаше желание да му го възобнови, защото Стоилов е бил безапелационен, че няма да разчита на него.
По информация на Станимир Стоилов няма желание да разчита и на Радослав Цонев напролет, само че на този стадий не е известно дали се работи по възможното негово овакантяване. " Сините " са на лагер в Турция, а през днешния ден от клуба публично потвърдиха, че ще играят .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР