Звездата на Болоня Симоне Верди още не е дал окончателен

Звездата на Болоня Симоне Верди още не е дал окончателен ...

Верди решава за Наполи в понеделник, Деулофеу е резервен вариант.

Звездата на Болоня Симоне Верди още не е дал окончателен отговор дали ще премине в Наполи. Двата клуба вече се договориха за трансферна сума от 20 млн. евро, а самият играч ще обяви решението си в понеделник. Първоначалното намерение на офанзивния халф е било да остане на "Ренато Дал'Ара до края на сезона, но офертата от Неапол го е накарала сериозно да се замисли.

Алтернативата на Верди е Жерард Деулофеу от Барселона. Наполи не бърза да излиза с конкретно предложение за него, защото иска първо да се изясни ситуацията около Верди. Само ако голмайсторът на Болоня откаже да премине на "Сан Паоло", ще започнат преговори за Деулофеу.
Gerard Deulofeu is of interest to Italian club Napoli. His release clause is 35 Million Euros. But if Simeone Verdi- Who is currently the top interest of Napoli- moves to the club, then Deulofeu's move will be cancelled. pic.twitter.com/DV4S1fFtAL
— Iamedwardb10 (@iamedwardb10) 13 януари 2018 г. Смята се, че испанецът иска годишна заплата от 2,5 млн. евро. От Наполи не са склонни да му плащат толкова. Освен това, италианският клуб настоява да вземе крилото под наем, докато Барса се опитва да го продаде за 20 млн.

Източник: sportal.bg