Звездата на Арсенал Месут Йозил смята да се ожени за

...
Звездата на Арсенал Месут Йозил смята да се ожени за
Коментари Харесай

Месут Йозил вдига приказна сватба в шведски замък

Звездата на Арсенал Месут Йозил счита да се ожени за своята Амине Гюлше на едно от най-красивите места в Швеция – историческия палат “Шулехолм”, издигнат в края на 19 и началото на 20 век, оповестява вестник Takvim.

Световният първенец с Германия от 2014 и Мис Турция 2014, която е живяла 21 години тъкмо в Швеция, считат да създадат паметното събитие след края на Мондиал 2018 в Русия.

A post shared by Amine Güle (@gulseamine) on Mar 12, 2018 at 11:39am PDT

Актрисата Амине Гюлше, станала известна у нас като Нур от сериала „ Сега и вечно “, и Месут са доста щастливи дружно.

Първоначално младоженците желали да сключат брак в бляскав хотел, само че откакто обиколили всички тузарски заведения в скандинавската страна и нито едно не им допаднало, се спрели на двореца. Менюто на тържеството щяло да бъде няколко степенно и щяло да включва скъпи рибни и месни блюда. Тържеството се пресмята на един милион турски лири.

A post shared by Mesut Özil (@m10_official) on Feb 18, 2018 at 7:34am PST

Гостите са подбрани сред родственици и другари и ще наброяват към 500 души. Красавицата е изпратила персонални предложения на всички. Сватбата с Йозил ще бъде почетена от шведски политици, актриси, манекенки и спортисти от целия свят. Като комплимент от младоженците те щели да получат освен впечатляваща стратегия, само че и самолетни билети и нощувки в баровски хотели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР