Звездата на Аржентина Лионел Меси говори пред медиите в навечерието

...
Звездата на Аржентина Лионел Меси говори пред медиите в навечерието
Коментари Харесай

Меси: Това е последният ми шанс да сбъдна голямата си мечта

Звездата на Аржентина Лионел Меси приказва пред медиите в навечерието на първия мач на “гаучосите ” на Световното състезание против Саудитска Арабия. Меси увери, че се усеща добре физически, само че е упражнявал настрана поради лек удар, който е получил на една от тренировките.   

" Чувствам се доста добре физически. Тренирах настрана, тъй като бях получил лек удар, само че няма нищо ужасно ", заяви Меси, предава Спортал. 

" Не съм правил нищо особено, грижех се за себе си и работех както постоянно в кариерата си. Това е последният ми късмет да реализира фантазията, която всички желаеме: да печеля Световната купа. Това е последното ми международно състезание ", безапелационен бе капитанът на Аржентина. 

" Надяваме се да продължим да вършим това, което вършим с този тим. Чувстваме се доста добре в групата. Очакваме сложен мач. За мнозина това е първото Световно състезание ", продължи Меси.  

" Хубаво е, че доста хора, които не са аржентинци, искат Аржентина да завоюва поради мен. Отново получавам признаци на любов. Благодарен съм ", сподели още аржентинецът.  

„ Не знам дали пристигнахме по-добре от предходните Световни шампионати, само че дойдохме след победа и това кара всички да се любуват повече. Отборът от 2014 година беше сходен на този ”. 

" Чувствам се доста разчувствуван, благодарен съм за любовта, която постоянно получавам от света. Завладява ме с друга възраст, по-зряла, желая да я изживея с огромна активност: любувам се на всеки миг. Днес мисля, че се любувам на всичко това доста повече. Преди не мислех за това, нямах време да му се насладя, мислех единствено за желанието да продължа да спечелвам и доста неща останаха незабелязани. Сега се пробвам да се възползвам повече от всичко ", призна “десетката ” на Аржентина.  

„ Това, което ни кара да продължаваме да опитваме, е желанието и постоянно да желаеме още. Трудно е да ги накарам да схванат, че би трябвало да се любуват, само че ще кажа на моите съотборници да се любуват. Приемете го, пробвайте и дано бъде това, което Бог иска. Да създадат пълноценно преживяването. Насладете се и се пробвайте да играете, както сме правили до момента ", безапелационен бе Меси. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР